Rólunk

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi őrző-védő tevékenység. Vállalkozásunk, ugyan a fiatalabbak közé tartozik a piacon ( alakulás éve:2001.), megrendelőink viszont a legnagyobbak közül valók. Bizalmuk oka, hogy a Medgyes Security. a megszületése óta minden feladatot a lehető legnagyobb diszkrécióval, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon teljesít.

Munkatársaink a kihívásoknak megfelelően, az adott területen magas képzettséggel rendelkező szakemberek. A vagyonvédelmi munkákat képzett, megbízható vagyonőrök segítségével teljesítjük. A humán erőforrás kiválasztása és ellenőrzése esetében pszichológus szakemberek állnak megrendelőink rendelkezésére. Alkalmazottaink megbízhatóságáért, tevékenységünk szakmai minőségéért és az elvégzett feladatok végrehajtásának színvonaláért minden esetben kezességet vállalunk.

Vállalkozásunk a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagja, a Signal Biztosítónál rendelkezik felelősségbiztosítással. Díjaink differenciáltak, arányosak és reálisak. Szolgáltatásaink keretén belül biztosítjuk, hogy ügyfeleink, és cégeik, valamint hozzátartozóik részére Magyarország teljes területén megteremtődjön a biztonság érzése.

Amennyiben biztonsági ügyben szeretne munkatársainkkal konzultálni teljes diszkrécióval állunk rendelkezésére. Kérjük, látogasson meg minket, vagy hívja az elérhetőségeink link alatt szereplő telefonszámok egyikét!

Hírek/Újdonságok

2009 Augusztus 01-től Medgyes Security Kft. néven működünk tovább.

Változatlan felállással bővülő kínálattal.

A Kft ügyvezetője: Petrovszki Attila
Elérhetősége: petrovszki.attila@medgyessecurity.hu

Telephely: 5666 Medgyesegyháza Zrínyi utca 7.
Telefon: +36-68/534-240

Kamarai azonosító:

0401/T/07061/2009

Felelősség biztosítás: Generali Providencia

Rendőrhatósági Engedély Száma:

172/2-624/2009. Szv.