Szolgáltatások

 

Biztonsági rendszerek tervezése Biztonsági rendszerek tervezése
A biztonsági rendszerek kiépítését minden esetben részletes felmérés és árajánlat készítés előzi meg. Leendő megrendelőink megkeresésére, irodánk szakemberei időpontot egyeztetnek a helyszíni felmérés megtartására. A felmérést megelőzően cégünk egy általunk összeállított szempontrendszert küldd el ügyfeleink részére, amely segítségével a kiépítendő biztonsági rendszerrel szemben támasztott igényeiket könnyebben átgondolhatják, összeállíthatják. A későbbi felhasználás során ez nagy fontossággal bír.
Távfelügyelet Távfelügyelet

Cégünk egyik fő tevékenysége a távfelügyeleti szolgáltatás, amit 2001-ótavégzünk. Ügyeleti rendszerünk nagyobb biztonságot nyújt, és hozzásegít bennünket ügyfeleinkkel történő folyamatos kapcsolattartásra, elősegítve ez által együttműködésünket. 24 órás ügyeletünk és járőrszolgálataink folyamatosan gondoskodnak a védett objektumok biztonságáról. Elégedett ügyfeleink másoknak is ajánlanak bennünket és szolgáltatásainkat.
Élőerős őrzés Élőerős őrzésA vagyonvédelem során egyaránt foglalkozunk úgynevezett élőerős őrzéssel, valamint technikai rendszerek telepítésével. Az élőerős őrzést kipróbált, ellenőrzött és megbízható kollégáink látják el. Igény szerint gyalogos, kutyás és fegyveres őröket is szolgálatba állítunk. Rövid határidőn belül mozgósítunk megrendelőink kívánságának megfelelő nyelveket beszélő őröket, testőröket.
Video megfigyelőrendszerek

Video megfigyelőrendszerek

A biztonsági kamerák képének megjelenítésére és rögzítésére legalább három járható út kínálkozik.

Mohanet rendszer Mohanet rendszer
Hírek/Újdonságok

2009 Augusztus 01-től Medgyes Security Kft. néven működünk tovább.

Változatlan felállással bővülő kínálattal.

A Kft ügyvezetője: Petrovszki Attila
Elérhetősége: petrovszki.attila@medgyessecurity.hu

Telephely: 5666 Medgyesegyháza Zrínyi utca 7.
Telefon: +36-68/534-240

Kamarai azonosító:

0401/T/07061/2009

Felelősség biztosítás: Generali Providencia

Rendőrhatósági Engedély Száma:

172/2-624/2009. Szv.