Biztonsági rendszerek tervezése

Biztonsági rendszerek tervezéseA biztonsági rendszerek kiépítését minden esetben részletes felmérés és árajánlat készítés előzi meg. Leendő megrendelőink megkeresésére, irodánk szakemberei időpontot egyeztetnek a helyszíni felmérés megtartására. A felmérést megelőzően cégünk egy általunk összeállított szempontrendszert küldd el ügyfeleink részére, amely segítségével a kiépítendő biztonsági rendszerrel szemben támasztott igényeiket könnyebben átgondolhatják, összeállíthatják. A későbbi felhasználás során ez nagy fontossággal bír.

A helyszíni felmérés során az így körvonalazódott szempontrendszer illetve védelmi igényeknek megfelelően pontosítjuk a műszaki feladatokat, amelyek az ajánlat készítéshez szükségesek.

Az árajánlatot ennek megfelelően dolgozzuk ki. Ez minden esetben tételes, feltüntetve a felhasznált berendezések típusát, azok árait, a kiépítés díját, valamint az egyéb garanciális és pénzügyi feltételeket. Indokolt esetben további módosításokra van lehetőség. A felmérés és árajánlat készítés mindig díjmentes szolgáltatás.

Üzletpolitikánk minőségi és nem mennyiségi jellegű. Mindig a legjobb és legmegbízhatóbb megoldást keressük a felmerülő feladatok elvégzése során, de minden esetben figyelemben tartjuk ügyfeleink anyagi érdekeit, lehetőségeit. Ezért az optimális de megbízható kiépítésre teszünk ajánlatot.

Megrendelés esetén előre egyeztetett időpontban rendszertelepítő kollégáink az előzetes egyeztetéseknek megfelelően kiépítik a biztonsági rendszert. Épülő házak esetén a kiépítést két fázisban végezzük. Az elektromos hálózat kábelnyomvonalának kiépítésekor a biztonsági rendszer nyomvonalát is elkészíttetjük, majd a kábelezést elvégezzük. A belső munkálatokat követően az érzékelőket a végleges helyükre kiépítjük. A telepítés befejezéseként teljes ellenőrzésnek vetjük alá a rendszert. Teszteljük a beállított érzékelők működésének helyességét, az egyes funkciókat, valamint a távfelügyeleti kommunikáció meglétét.

Amennyiben minden az előírtaknak és az igényeknek megfelelően működik, a rendszer átadásra kerül. Az átadás során a felhasználókat betanítjuk a berendezés kezelésére, valamint az azzal kapcsolatos tudnivalók ismertetésével együtt a felhasználói útmutatót átadjuk.

Amennyiben a megrendeléskor a rendszertechnikai terv elkészítése is a megrendelés részét képezte, alaprajzzal ellátott kiviteli dokumentációt készítünk.

A kiépítés pénzügyi részének rendezésére akkor kerül sor, ha az elkészült munka a megrendelő megelégedésére szolgál, a rendszer teljes mértékben kiépült és átadásra került.

Hírek/Újdonságok

2009 Augusztus 01-től Medgyes Security Kft. néven működünk tovább.

Változatlan felállással bővülő kínálattal.

A Kft ügyvezetője: Petrovszki Attila
Elérhetősége: petrovszki.attila@medgyessecurity.hu

Telephely: 5666 Medgyesegyháza Zrínyi utca 7.
Telefon: +36-68/534-240

Kamarai azonosító:

0401/T/07061/2009

Felelősség biztosítás: Generali Providencia

Rendőrhatósági Engedély Száma:

172/2-624/2009. Szv.