Élőerős őrzés

Élőerős őrzésA vagyonvédelem során egyaránt foglalkozunk úgynevezett élőerős őrzéssel, valamint technikai rendszerek telepítésével. Az élőerős őrzést kipróbált, ellenőrzött és megbízható kollégáink látják el. Igény szerint gyalogos, kutyás és fegyveres őröket is szolgálatba állítunk. Rövid határidőn belül mozgósítunk megrendelőink kívánságának megfelelő nyelveket beszélő őröket, testőröket. Személy- és vagyonőreink a jogszabályoknak megfelelő, arányos mérvű kényszerítő testi erő alkalmazásával elháríthatják a védett személy biztonságát fenyegető támadást, megakadályozhatják a védett létesítménybe, területre való jogosulatlan belépést, valamint eltávolíthatják onnan a jogosulatlanul bent tartózkodót.

Technikai eszközökkel történő vagyonvédelmi szolgáltatás keretében kamerarendszerek, beléptető rendszerek, tűz- és riasztórendszerek valamint egyéb technikai felszerelések telepítését, felszerelését, üzemeltetését vállaljuk. További szolgáltatásunk, hogy vagyonvédelmi szempontból felmérjük a biztosítandó területet, épületet, és igények szerint elkészítjük a megrendelőnek leginkább megfelelő ajánlatunkat, amelyet megbízás esetén rövid határidővel kivitelezünk.

Rendezvények biztosítása

Egyre több cég, egyesület vagy zenekar igényli, hogy profi vállalkozás biztosítsa rendezvényének lebonyolítását. A rendőrség, illetve a rendezésért felelős személy intézkedése alapján az őrség megakadályozhatja meghatározott tárgyak bevitelét a zárt területen vagy helyen (stadion, sportcsarnok, konferenciaterem) tartott rendezvényre. Ennek érdekében szakképzett kollégáink rendszeresen átvizsgálják a belépők csomagjait. A belépők ellenőrzésére fegyver-, illetve robbanóanyag-kutató műszert is alkalmazunk.

Szállítmánykísérés

A személy- és vagyonőreink a feladat ellátása során vegyi eszközt (gázsprayt), gumibotot, őrkutyát, valamint – az ide vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint – lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert tartanak maguknál és azokat jogos védelmi helyzetben, illetve végszükség esetén alkalmazhatják. A szállítmánykísérésre igény szerinti, a feladatnak megfelelő gépjárműveket, technikai felszereléseket és háttértámogatást biztosítunk.

A vagyonvédelmi szolgáltatás keretében vállaljuk:

 

  • létesítmény, telephely, terület, jármű vagy más dolog őrzését,
  • szállítmány kísérését,
  • vagyonvédelmi biztonságtechnikai rendszerek tervezését, telepítését, szerelését, üzemeltetését, felügyeletét, karbantartását,
  • az őrzött objektum karbantartási és takarítási munkáinak elvégzését.
Hírek/Újdonságok

2009 Augusztus 01-től Medgyes Security Kft. néven működünk tovább.

Változatlan felállással bővülő kínálattal.

A Kft ügyvezetője: Petrovszki Attila
Elérhetősége: petrovszki.attila@medgyessecurity.hu

Telephely: 5666 Medgyesegyháza Zrínyi utca 7.
Telefon: +36-68/534-240

Kamarai azonosító:

0401/T/07061/2009

Felelősség biztosítás: Generali Providencia

Rendőrhatósági Engedély Száma:

172/2-624/2009. Szv.